Dunkin’ Donuts opent 1e vestiging buiten Amsterdam

De eerste Dunkin’ Donuts in Utrecht gaat volgende week donderdag, 12 oktober, open. Utrecht heeft de primeur nadat er vanaf 23 maart 6 vestigingen in Amsterdam zijn geopend. De inrichting is volgens de nieuwste internationale huisstijlelementen vormgegeven. De winkel aan Vredenburg wordt ’s morgens om 7 uur geopend. De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. De eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts. 

“We zijn erg blij dat de eerste Dunkin’ Donuts buiten Amsterdam op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin’ Donuts assortiment coffee & baked goods”, aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. “Deze opening in Utrecht markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er 25 willen openen de komende jaren. We kijken er naar uit Dunkin’ Donuts onderdeel te laten uitmaken van het dagelijkse leven van onze bezoekers en een sterke relatie op te bouwen met de lokale omgeving waar we ons vestigen.” 

Thuisbezorgd 

Dunkin’ Donuts’ assortiment bestaat onder andere uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’ aan het assortiment toegevoegd. Vanaf 15 oktober kan de klant via Uber Eats ook thuis laten bezorgen. 

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 en telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. In Europa telt Dunkin’ Donuts 240  winkels.