Directiewijziging Home Instead Thuisservice

Per 1 maart is Otto Mak toegetreden tot de directie van Home Instead Thuisservice Franchise. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de franchiseoperatie en –ontwikkeling.

Otto heeft brede ervaring in de dienstverlening en in de ontwikkeling van nieuwe initiatieven in de zorg. Zo heeft hij bij De Drie Notenboomen gewerkt aan de inhoudelijke ontwikkeling en groei van de franchiseformule Herbergier en als zelfstandig adviseur diverse innovatieprojecten bij organisaties in de zorg geleid.

Over zijn nieuwe functie vertelt Otto Mak: “Home Instead Thuisservice heeft een uitgesproken en prachtige visie op persoonlijke dienstverlening voor senioren die graag nog thuis willen blijven wonen. Gecombineerd met het ondernemerschap en de enorme ambitie van Home Instead Thuisservice om in Nederland toonaangevend te zijn, is dit voor mij een prachtige basis om bij te dragen aan de verdere uitbouw van het succes van Home Instead Thuisservice.”

Over Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een niet-medische dienstverlener voor senioren en maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied. De franchiseformule heeft in Nederland 20 vestigingen waarvan 3 eigen en 17 franchise.

Bekijk ook