Corry van de Craats is nieuwe franchisenemer voor FlexFirst

FlexFirst gaat het nieuwe decennium van start met de komst van een nieuwe franchisenemer: Corry van de Craats. Vanuit haar kantoor in Duiven gaat ze aan de slag voor alle personeelsvraagstukken in de regio Arnhem - Nijmegen. Daarnaast is ze landelijk actief met haar specialisatie in de facilitaire branche. 

Plaatsingsrecord
 

“Met 15 jaar werkervaring in de personeelsbemiddeling en een talent voor snel schakelen, maakt Corry een vliegende start bij FlexFirst.  Zo verbrak ze in haar eerste week direct het plaatsingsrecord binnen de franchiseorganisatie toen ze in 4 minuten een match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand bracht.

Deze aanpak en no-nonsense mentaliteit is kenmerkend voor Corry, die vanuit haar achtergrond in de uitzendbranche en als leidinggevende het belang van gemotiveerd personeel en heldere communicatie herkent”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 

Lokaal ondernemerschap
 

“De afgelopen jaren groeide Corry’s behoefte naar zelfstandigheid, waardoor haar interesse in het ondernemerschap toenam. De kennismaking met de FlexFirst franchiseformule gaf voor haar de doorslag en leidde tot het besluit deze uitdaging aan te gaan.

Bij FlexFirst sluiten lokale ondernemers zich aan bij een sterk landelijk merk en krijgen ze ondersteuning vanuit een professionele backoffice”, aldus de woordvoerder. 

Corry vindt het essentieel dat klanten en flexkrachten op haar kunnen rekenen: “Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden.”
Op de foto: Corry van de Craats schudt de hand van directeur Bart Withagen

Bekijk ook