Burger King opent 3 restaurants in regio Rotterdam

Burger King opent in het voorjaar de deuren van 3 nieuwe restaurants in de regio Rotterdam. De restaurants zullen zich vestigen aan de Korte Lijnbaan in het centrum van de stad, in winkelcentrum Zuidplein en de Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Met deze nieuwe restaurants creëert de fastfoodketen ruim 200 nieuwe arbeidsplaatsen in de regio Rotterdam. De restaurants krijgen order kiosken zodat gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. 

De opening van deze restaurants zijn onderdeel van de Nederlandse uitbreidingsplannen van de fastfoodketen. Hans Miete, managing director van Burger King Nederland, vertelt: ”We hebben er ontzettend veel zin in om deze gloednieuwe Burger King restaurants te kunnen openen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. De stad groeit, het aantal toeristen per jaar neemt toe en we hebben toplocaties kunnen bemachtigen. We willen iedereen in de buurt van Rotterdam onze vers bereide, flame-grilled WHOPPER® kunnen serveren en met deze restaurants zijn we daar een grote stap dichterbij.”

Ook HR manager a.i. Marlies van Gogh is enthousiast over de komst van Burger King naar de regio Rotterdam: “Gaaf om in korte tijd 3 restaurants te openen in de omgeving van deze bruisende stad! Wij zijn dan ook op zoek naar meer dan 200 nieuwe medewerkers, die net als wij met passie onze gasten willen bedienen.” 

Bekijk ook