Bruna opent een belevingswinkel

In winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk is de Bruna vestiging naar een nieuwe locatie verhuisd en heeft net de deuren geopend. “De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de inrichting; er is alles aan gedaan om de klant een prettige winkelervaring te bieden. Meer ruimte, overzichtelijker en nog prettiger om te bezoeken zijn 3 uitgangspunten voor de inrichting. Belangrijk hierbij is de nieuwe vorm van presentatie, waarbij het assortiment per thema is ingedeeld”, legt een woordvoerder van de franchiseformule uit.

De boeken en tijdschriften over psychologie staan bijvoorbeeld bij elkaar. Hetzelfde geldt voor het thema reizen. Naast de boeken en tijdschriften, vindt de klant hier ook een aantal reisproducten bij elkaar gepresenteerd, waaronder poncho’s, kofferlabels en een naaigarnituurtje.

Winkelmanager Natascha Hijmans vertelt: “Naast de andere vorm van presenteren van het assortiment heeft deze winkel zoveel leuke extra dingen voor de klant. Centraal staat bijvoorbeeld een prachtige leestafel, om even rustig aan te zitten. Onze kinderhoek is twee keer zo groot als voorheen. Boeken, tijdschriften, knutselassortiment en speelgoed staan bij elkaar en er is ook een krijtbord waar de kinderen mee kunnen spelen.” 

De uitbreiding van de kinderhoek en de thematische indeling zijn niet de enige aanpassingen. Natascha: “Overal is duidelijk aangegeven waar alles te vinden is en de verlichting is verbeterd. Door lagere tafels in het midden kun je de hele winkel overzien en het plaatsen van de wenskaarten achterin de winkel in plaats van voorin versterkt dat effect. Alles is sfeervol en prettig ingericht. We hebben goed naar onze klanten geluisterd en zijn dan ook heel benieuwd naar alle reacties. Deze nieuwe Bruna is niet zomaar een boekhandel, het is een echte belevingswinkel. Top dat we nu zoveel extra’s kunnen bieden. Als ik binnen kom lopen, ben ik zo trots!”

Bekijk ook