BRAM'S Gourmet Frites opent in gestapelde zeecontainers

BRAM'S Gourmet Frites opent in een combinatie van 'gestapelde' 20ft- en 40ft zeecontainers omgebouwd tot minirestaurant op Bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk.

De opening van de 13e vestiging wordt vrijdag 30 november gevierd met de BRAM'S Experience Day. Naast frites met stoof, maken de bezoekers op de BRAM'S Experience Day kennis met het verhaal van BRAM'S Gourmet Frites. Het team staat klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het foodconcept: bijvoorbeeld waarom er wordt gewerkt met aardappels in schil en hoe de stoofs worden bereid.

De nieuwe vestiging op bedrijvenpark Prisma is een bewuste keuze: ''Op deze locatie zitten veel leuke bedrijven bij elkaar en is een hoop activiteit. Met buren als KFC en McDonald's voelen we ons een beetje 'kleinduimpje' maar dit is een goed bereikbare plek om de inwoners uit Zoetermeer, Bleiswijk en omliggende dorpen blij te maken met een authentieke patat met stoof van BRAM'S'', vertelt eigenaar Rocco Ladage.

Bekijk ook