Bakker Bart opent vestiging met de nieuwste formule

Bakker Bart opende 12 november haar tweede winkel in Enschede. Met deze nieuwe winkel in winkelcentrum Wesseler-Nering krijgen het ondernemersechtpaar Kay en Mariska Beumers na de winkel in de Langestraat hun tweede winkel. 

In deze vestiging zijn de learnings doorgevoerd vanuit de in 2019 geopende Bakker Bart Almelo, waar een pilot is gestart met de nieuwste Bakker Bart formule. De allerlaatste vernieuwingen zijn doorgevoerd, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie. Naast de verkoop in de winkel, zal de winkel zich ook gaan bezighouden met E-commerce: het bezorgen van online bestellingen. Ook zal de winkel, wanneer het weer mogelijk is, de beschikking hebben over een zitgedeelte.

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht, is de franchisegever van Bakker Bart en opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. 

Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een ontbijt, koffie met iets lekkers, een lunch of verse warme snack.

Bekijk ook