Bakker Bart opent nieuwe winkel in Steenwijk

Op donderdag 19 oktober kleurde Bakker Bart aan de Markt in Steenwijk weer roze met een nieuwe winkel op een nieuwe locatie twee deuren verderop.

Na een half jaar het pand te hebben verbouwd, is Bakker Bart nu weer geopend aan het gezellige marktplein (Markt 34-36). De Bakker Bart franchisenemers Anne en Josette Baas, al 15 jaar met een Bakker Bart hart, bieden met deze nieuwe locatie een sfeervolle, gezellige lunchroom met meer dan 40 zitplaatsen binnen én buiten een prachtig terras.

Verhuizing én nieuw concept

Bakker Bart is twee deuren verderop verhuisd aan het gezellige marktplein, volledig in een nieuw roze jasje. Deze franchisevestiging wordt gerund door de ondernemers Anne en Josette Baas en hun lokaal betrokken team. Bij de nieuwe Bakker Bart Steenwijk schittert vernieuwing en digitalisering; zo kun je eenvoudig bestellen via de bestelzuilen in een nieuwe, frisse omgeving. 

Franchisenemers Anne en Josette Baas hebben erg uitgekeken naar dit moment: “Met onze nieuwe locatie bieden we nu een gezellige bakkerij én volwaardige lunchroom met diverse zitjes, hoog en laag, voor kort en langer verblijf. Klanten kunnen nu lekker warm binnen zitten met een kop koffie of vers sapje bij hun versgebakken broodje, gebak of hartige snack.”

Bakker Bart behoudt een prominente plek in Steenwijk, waar je voor verschillende gelegenheden terecht kan. Het is de lokale bakker, een lekkere afhaallocatie en een gezellige lunchroom met meer dan 40 zitplekken in één. Bakker Bart Steenwijk is de winkel voor de toekomst, waar beleving en gemak voorop staat. 

Openingsacties

Feestvieren op een lege maag kan niet. Anne en Josette Baas en hun team staan klaar om de nieuwe Bakker Bart te laten proeven en ervaren. Tot en met zondag 22 oktober geniet je van gratis gebak bij aankoop van een koffie. Van maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober zijn donuts 1+1 gratis. 

Meer lezen over Bakker Bart?