Bakker Bart introduceert bezorgvestiging in Haarlem

Bakker Bart betreedt op 28 september de regio Haarlem met een bezorgvestiging. Het is geen traditionele Bakker Bart winkel, maar een vestiging die volledig gericht is op de productie en bezorging van online-bestellingen via de eigen Bakker Bart website en de platforms Thuisbezorgd.nl, Uber Eats en Absoluta. Met deze bezorgvestiging heeft Haarlem de primeur: het is namelijk de eerste Bakker Bart in Nederland die zich niet in een winkelstraat bevindt maar alleen bezorgt. Bakker Bart Haarlem zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Haarlem en omgeving.  

Elke dag worden er vanaf vroeg in de ochtend verse broodjes en andere bakkerijproducten gebakken. Het online-assortiment bestaat uit diverse lunchgerechten zoals belegde broodjes, panini en salades, maar bevat ook diverse lekkere producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken. 

E-commerce, met name het bezorgen van online bestellingen is een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule geworden. Bakker Bart Haarlem is de enige vestiging waar klanten niet naartoe kunnen gaan. De vestiging zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt. De learnings die franchisegever Bart’s Retail hieruit gaat halen worden vertaald naar concrete plannen voor alle vestigingen. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Haarlem een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht, is de franchisegever van Bakker Bart en opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Met de locatie in Haarlem voegt Bart’s Retail haar eerste vestiging toe van waaruit uitsluitend wordt bezorgd. Bakker Bart heeft als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken. 
 

Bekijk ook