Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom voor een tweede vestiging in de prachtige stad Utrecht dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging van Anne&Max in Utrecht zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgemeester Reigerstraat 15. 

De Burgemeester Reigerstraat ligt in de wijk Oudwijk. In deze straat is heeft geen enkel huis dezelfde gevel en dit geeft elk huis een andere uitstraling.  

De manier om bij de nieuwe vestiging te komen is om de oude spoorwegovergang over te steken, drie keer flink door te trappen en dan vind je aan de rechterkant de Anne&Max vestiging. Het pand waar vroeger bloemist Hessing in zat heeft een volledige transformatie ondergaan.

De nieuwe vestiging zal worden gerund door Martine Bakker. Met het starten van een Anne&Max vestiging in Utrecht komt een langgekoesterde droom voor haar uit. Zij wil met Anne&Max Burgemeester Reigerstraat een plek creëren waar de gast zich thuis voelt, kan ontspannen, genieten, lachen en ontmoeten onder het genot van de producten en service.
 

Bekijk ook