Anne&Max opent haar eerste vestiging in Brabant

Aanstaande vrijdag opent Anne&Max haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Deze 12e vestiging van de franchiseformule is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Marc vertelt: ‘'De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’' Iris: ''De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max.'' 

Naast Anne&Max Eindhoven zullen er nog 3 vestigingen geopend worden in 2018.

Over Anne&Max

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en koffie. 

“Bij Anne&Max werken wij zoveel mogelijk met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt onze biologische koffie fairtrade in onder andere Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg ons biologische brood af te bakken en zwemt onze zalm totdat het op je bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Bekijk ook