Anne&Max brengt hun ‘Soundtrack’ naar de huiskamer

Nu de 19 vestigingen van Anne&Max, wegens het coronavirus, geen gasten kunnen ontvangen wil de franchiseformule op creatieve wijze toch gasten blijven bedienen en dat nu ook met hun eigen muziek. 

“Zo kon je de Anne&Max producten via de webshop al thuis laten bezorgen en wordt hier, om de echte Anne&Max beleving te versterken, nu ook muziek aan toegevoegd. Sinds het begin van dit jaar worden alle locaties van Anne&Max door A Music Moment voorzien van de achtergrondmuziekdienst ‘Soundtrack’Het is de enige zakelijke muziekdienst die ondersteund wordt en (legaal) een connectie heeft met Spotify. De connectie met Spotify maakt het mogelijk om de afspeellijsten die normaal op locatie te horen zijn nu ook aan te bieden in de vorm van een Spotify playlist”, legt een woordvoerder namens de franchiseformule uit.

De Anne&Max beleving in huis

“Omdat het ‘live’ delen van muziek op dit moment niet mogelijk is leek het ons een leuk initiatief om de muziek, die veel bijdraagt aan de sfeer, ook tot in de huiskamer te bezorgen. Dus waar we normaal gesproken iedereen graag verwelkomen in onze huiskamer in de stad proberen we onze ambiance nu thuis bij de mensen te bezorgen”, aldus de woordvoerder. 

De Anne&Max Spotify Playlist is hier te vinden.
 

Bekijk ook