Anne&Max blijft doorgroeien, ook in deze tijd

Twintigste Anne&Max opent in The Amsterdam Style Outlet in Halfweg

Eind deze maand opent Anne&Max een vestiging op de grootste horecalocatie in Amsterdam The Style Outlets. The Style wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op minder 10 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam op het moderne Sugar City terrein. Anne&Max pakt deze mooie kans met beide handen aan, om ook van deze locatie een huiskamer te maken waar gasten elke dag binnen kunnen komen voor ontbijt, koffie, taart, lunch en namiddag. 

Locatie 

Met bijna 200 zitplaatsen en een groot terras buiten kan de gast het hele jaar neerstrijken bij de huiskamer in de stad. Het landschap op het gebied van winkelen begint steeds meer te veranderen. De consument gaat steeds vaker naar locaties waar alles zich op 1 plek bevindt. Veel keuze uit winkels en genoeg horeca voor een goede kop koffie en/of lunch. Een plek die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Anne&Max wil haar gasten ook op deze plek kunnen bedienen met producten die veelal bio zijn, ambachtelijk gemaakt, vers en een mooi verhaal hebben. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt. Oprichter Wobbe van Zoelen over de locatie: ‘'We zijn zeer enthousiast dat we samen met onze franchisepartner een onderdeel kunnen zijn van zo’n bijzonder project’'.

Anne&Max voor thuis

Een lang gekoesterde droom van het hebben van een webshop is een tijd geleden in vervulling gegaan. De absolute favoriete producten van onze gasten zijn (naast onze club sandwich) de ontbijt- lunch- en High tea planken. Hierbij ontwikkelden wij verschillende boxen waarin we deze producten mooi konden presenteren en zo de Anne&Max beleving die wij nu niet kunnen geven in onze vestigingen, nu ook thuis ervaren kan worden. Het is niet bij alleen ontbijt, lunch en High tea gebleven. Nu is er ook een vegan, verjaardag, dankjewel en feestdagenbox. Er is altijd wel iets te vieren!

Anne&Max

Een huiskamer in de stad, waar gasten terecht kunnen voor verse, authentieke, veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant en wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés
Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Inmiddels is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie en worden 19 vestigingen al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. Anne&Max is van plan om in 2021 minimaal nog vijf nieuwe vestigingen te openen. Utrecht, Den Bosch en Rotterdam staan al op de planning.  Voor de vestiging in Den Haag aan de stijlvolle Van Hoytemastraat is Anne&Max nog op zoek naar een enthousiaste ondernemer.