Albert Heijn introduceert nieuwe app

Albert Heijn introduceert de Rappie app. De app is een stap in de doorontwikkeling van instant bezorgservice ‘Rappie’, die momenteel op proef in delen van Rotterdam beschikbaar is. Aan de proef in Rotterdam doen 4 winkels mee.

Klanten, die in het Rotterdamse pilot-gebied van Rappie zitten, kunnen last minute, locatie-onafhankelijk besluiten wat ze willen eten of drinken en dit direct laten bezorgen. De Rappie app komt 1,5 maand nadat de proef in Rotterdam is gestart en is een aanvulling op de bestaande bezorgservice van Albert Heijn.

“Tijd is een belangrijke factor voor veel van onze klanten en wij proberen te ontzorgen door gemak en flexibiliteit te bieden”, vertelt Saskia Egas Reparaz, directeur Marketing & Format bij Albert Heijn. “Met de Rappie app als toevoeging aan het eerder geïntroduceerde ah.nl/rappie kunnen klanten gewoon doorgaan met hun dagelijkse bezigheden, terwijl wij samen met Superbuddy de boodschappen in no time bezorgen waar zij dat willen. Dat maakt het leven samen met innovaties als het eerder geïntroduceerde intelligente boodschappenlijstje en de slimme koelkastmagneet ‘Hiku’ weer een stuk makkelijker.”

Bekijk ook