AH to go heeft Europese primeur met pin- en kassaloos shoppen

De 2 AH to go’s in het Amsterdams Medisch Centrum hebben de primeur; in deze winkels kunnen klanten vanaf deze week met de tap to go kaart shoppen en hoeven ze niet meer langs de kassa. AH to go gelooft in de toekomst pin- en kassaloos shoppen en wil klanten in alle 80 to go winkels de mogelijkheid geven hiervan gebruik te maken. Volgende week volgt de AH to go bij het metrostation op Amsterdam CS. 

Hoe werkt het?

  • Het werkt heel eenvoudig: Download de AH tap to go app en activeer je tap to go kaart of Android telefoon.
  • Tik kort de geactiveerde kaart of telefoon tegen het prijskaartje op het schap van het product dat je wilt hebben.
  • Pak het product uit het schap en stop het direct in je tas.
  • Na 10 minuten wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven.

Met tap to go kunnen klanten ook sparen voor gratis koffie, fruit of croissants met de spaarkaart in de app.

Mijlpaal

Jan-Willem Dockheer, directeur AH to go, vertelt: “Dit is voor ons absoluut een mijlpaal. Onze klanten willen we altijd en overal volop keuze, kwaliteit en gemak bieden. Met tap to go brengen we dat gemak echt naar een volgend niveau. Wie staat er nu voor z’n plezier in de rij? Met tap to go behoort dit tot het verleden en kunnen klanten vrijwel direct genieten van dat heerlijke broodje of lekker sapje.”

In december 2017 startte AH to go met een test op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam. In de eerste fase van de uitrol kunnen klanten tappen met de kaart of een Android telefoon. De andere besturingssystemen als iOs en Windows volgen later. 

Bekijk hier hoe het werkt: 

 

Bekijk ook