Twee nieuwe vestigingen voor fit20

Begin januari gaan 2 nieuwe fit20-studio’s van start, in Heemstede en Velp. De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen 2 trainingen – het hele lichaam fitter wordt.

Personal trainer en franchisenemer Gera Vermeulen opent op 8 januari aan de Hoofdstraat in Velp haar fit20 studio. Vermeulen: ”Ik heb zelf altijd veel gesport. Zo weet ik dat je je spieren moet onderhouden en dat spieren – naarmate we ouder worden – afbreken. Daarvoor deed ik krachttrainingen in de sportschool, maar als vrouw wilde ik meer privacy en zo kwam ik in aanraking met fit20. Bij fit20 krijg je een personal trainer, werk je op afspraak en wordt de privacy gewaarborgd. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Het mooie vind ik dat iedereen zijn of haar eigen doel heeft om voor te trainen.’’

Franchisenemer Ron de Rijk en studiomanager Loes Aerden – die beiden ook als personal trainer aan de slag gaan – openen op 11 januari de 119e fit20 studio, aan de Herenweg in Heemstede. De Rijk: “Personal coaching op mentaal vlak behoort al jaren tot mijn werkgebied en nu kan ik dat combineren met een fysiek personal training concept pur sang. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe belangrijk de invloed van fysieke gezondheid en fitheid is op mentale gezondheid en fit20 past daar meer dan perfect in.”

Bekijk ook