fit20 in Leiden is overgenomen

De fit20 vestiging aan de Schipholweg in Leiden is afgelopen september overgenomen door personal trainer Bouwiena Boer. Als voormalig toptennisser weet Bouwiena Boer hoe belangrijk een gezond lichaam is. “De gecontroleerde uitvoering van fit20 training spreekt me met name aan. De slow-motion methode zorgt ervoor dat je weinig stuk kan maken in je spieren; het is geen krachtexplosie”, vertelt Bouwiena Boer. 

“Nadat ik twee keer ben geopereerd aan mijn knie kon ik niet meer tennissen op hoog niveau. Het opgeven van fulltime tennis was de consequentie. Hierna heb ik gestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen, waar ik de opleiding Small Business & Retail Management heb gevolgd. De keuze viel op deze studie omdat ik graag een eigen bedrijf wil starten. Over fit20 was ik – net als velen – eerst erg sceptisch. Omdat ik gewend ben om uren te trainen klinkt het onvoorstelbaar dat je in twintig minuten zoveel kunt bereiken. Maar de resultaten liegen er niet om. Dat zie ik bij mijn vrienden die me tipten over fit20 en dat ervaar ik nu ook zelf.”

“Voordeel van het starten onder een franchiseformule is dat ik bij het hoofdkantoor terecht kan voor bijvoorbeeld advertentiemateriaal of vragen over de administratie, maar ook met vragen over voeding en er is zelfs een fysiotherapeut verbonden aan fit20. Zo kun je klanten veel breder helpen. De formule is succesvol en ik kan niet wachten tot ik fulltime aan de slag kan met fit20 Leiden!”, aldus Bouwiena.

Bekijk ook