Sushito

  SUSHITO is een franchise restaurantketen gespecialiseerd in het aanbieden van een unieke combinatie van Japanse, Hawaiiaanse en Mexicaanse keukens. SUSHITO werd ongeveer vier jaar geleden opgericht in Amsterdam en heeft nu vijf vestigingen in de stad, met plannen om verder uit te breiden in Nederland​.

  Productaanbod

  SUSHITO's aanbod bestaat uit verse, snelle en betaalbare gerechten. Ze serveren bijvoorbeeld poké, een traditioneel Hawaïaans gerecht van rijst, groenten en verse vis, en de sushi burrito, een innovatieve fusie die de ingrediënten van sushi combineert met de vorm van een burrito​​.

  Voor franchisenemers

  Als franchisenemer biedt SUSHITO verschillende voordelen, waaronder continue productontwikkeling, intensieve training, samenwerking met top leveranciers, professioneel social media beheer, en toegang tot geavanceerde backoffice programma's. Ze hebben ook een focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen om franchisenemers te ondersteunen bij het succesvol opstarten van hun eigen bedrijf​​.

  Vereisten franchisenemers

  Om een SUSHITO-franchisenemer te worden, zijn er enkele vereisten. Hoewel ervaring in de horeca nuttig is, is het belangrijkste dat franchisenemers ambitieus en gepassioneerd zijn, graag deel uitmaken van een groter geheel, bereid zijn om hard te werken, oplossingsgericht denken, financieel inzicht hebben, en minimaal MBO niveau 4+ werk- en denkniveau bezitten​.

   
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2021
  Aantal vestigingen
  5
  Entreegeld
  €9.500
  Franchise fee
  6%
  Totale investering
  €160.000
  Benodigd eigen vermogen
  €30.000