Speeddate met onze recruiters en ontdek welke formule bij je past!

De Onderneem ’t! beurs is bij uitstek dé gelegenheid waarbij franchisegevers en (potentiële) franchisenemers elkaar direct en vrijblijvend ontmoeten. Ook dit jaar is Koelewijn & Partners weer van de partij op 19 en 20 april in Nijkerk. Wij bestaan inmiddels 30 jaar en hebben alle expertise in huis om jou te kunnen helpen aan de zaak van je dromen.

Momenteel zijn er meer dan 800 franchiseformules in Nederland, waardoor het lastig kan zijn om de franchiseformule te vinden die bij je past. We willen je graag helpen met deze keuze door middel van een speeddate met één van onze recruiters. Het doel van deze speeddate is om kort kennis te maken, jouw huidige situatie te bespreken en om scherp te krijgen welke branche of formule voor jou passend is. Er zijn namelijk veel aspecten waar je rekening mee moet houden zoals het eigen vermogen, de rol van een eventuele partner, de beschikbaarheid van een pand en de financieringsmogelijkheden. Bij gebleken aanknopingspunten hebben we na afloop van de beurs verder contact.

Voor (potentiële) franchiseorganisaties zijn wij ook beschikbaar om advies te geven over hoe je succesvol wordt of blijft als franchiseformule. Tevens kunnen we franchisegevers informeren over relevante aandachtspunten in franchise, zoals bijvoorbeeld nu de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Ook gevestigde franchisenemers en franchisenemers in franchiseraden of franchisenemersverenigingen kunnen met al hun vragen bij ons terecht. Wij voorzien je graag van antwoorden!

Koelewijn & Partners is al vele jaren hoofdsponsor en standhouder van de franchisebeurs Onderneem ‘t!. Welkom op stand 47 en 48.

Valérie Bakker
Koelewijn & Partners

 

Lees meer over:
Marco Vis Marco Vis
Recruitment Consultant

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Stel je vraag aan Marco Vis
CAPTCHA