9 Vragen om de robuustheid van je back of house software te testen

Om goed te sturen heb je betrouwbare data nodig. Maar als de formule groeit, groeit ook het aantal databronnen en daarmee het risico op onzekere kostencalculaties, onvolledige voorraadtellingen of niet-geregistreerde verspilling.

Om het risico op fouten te verkleinen centraliseren horecabedrijven hun F&B management steeds vaker in een ‘single source of truth’. Zo’n cloudplatform voor de back-of-house voegt gegevens uit verschillende databronnen samen, geeft inzicht in de werkzaamheden per locatie en voert de foodcost- en andere berekeningen uniform uit voor heel de groep.

In deze whitepaper lees je hoe food-franchises in Nederland gebruik maken van een single source of truth en hoe het restaurantbedrijven helpt groeien.

Aan de hand van 9 korte vragen kan je de robuustheid van je eigen systemen evalueren. Zo weet je meteen hoe jij je verhoudt tot de concurrentie.

Download hieronder de gratis whitepaper voor franchisegevers en multi-unit managers.

Lees meer over:
Xander Emmer Xander Emmer
F&B Tech Expert/Business Development Nederland

Een compleet back-of-house management-systeem voor franchisegevers en -nemers in de restaurantbranche. Vertrouw op concrete data om je formule te optimaliseren en met vertrouwen te schalen.

Stel je vraag aan Xander Emmer