Winnen doe je samen: wie goed kan delen kan het best vermenigvuldigen

Theo Bouwmans, country manager & partner van Expense Reduction Analysts (ERA) is verheugd dat Geert-Jan Dirven besloten heeft toe te treden tot het Nederlandse netwerk.

 Geert-Jan Dirven is per September 2019 partner bij ERA. Zijn passie ligt bij het optimaal inzetten en gebruiken van technologie; bedrijfsprocessen met behulp van de juiste technologie zodanig verbeteren dat klanten kunnen excelleren in hun kerncompetenties.

Als specialist op het gebied van Informatie Technologie heeft Geert-Jan door de jaren heen tal van besparings- en efficiencyoplossingen ontwikkeld; hij is ervan overtuigd dat de beste manier voor groeien begint met besparingen in de bestaande situatie. 

Geert-Jan heeft uitgebreide ervaring op leidinggevend en bestuurlijk niveau bij zowel hele grote bedrijven zoals General Electric, DHL, Maersk als zowel bij start-ups en scale-ups in de technologie.Met veel ervaring in een verscheidenheid aan mondiaal opererende bedrijven heeft hij unieke kennis opgebouwd die hij succesvol in het ERA netwerk toepast.

Geert-Jan’s motto:
“Winnen doe je samen: wie goed kan delen kan het best vermenigvuldigen.”

Bekijk ook