Weer of geen weer, de tweede Papa John’s vestiging in Den Haag is een daverend succes

De 26ste Papa John’s vestiging is een feit. Amper drie maanden geleden opende Papa John’s haar eerste vestiging in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan en op maandag 7 oktober opende de keten alweer de tweede vestiging in Den Haag, ditmaal aan de Rijswijkseweg.

Bilal Moosa en zijn zoon staan aan het roer van de onderneming en zien de rest van het hardwerkende team als een onmisbaar onderdeel van hun familiebedrijf.

Na maanden voorbereiding en een uitvoerig trainingsprogramma is afgelopen maandag de vestiging van Bilal met ondersteuning vanuit Papa John’s geopend. 

De insteek was dat het enthousiaste team rustig zou kunnen inkomen, maar van het rustig inkomen was echter geen sprake. De klanten in Den Haag zijn razend enthousiast over de tweede vestiging. De bestellingen komen in een razend tempo binnen en het team moet alles wat zij tijdens de opleiding geleerd hebben inzetten. Bilal is trots op zijn team. “Het is hard werken, maar het gaat soepel.”

Het is duidelijk dat de opening van Papa John’s in Den Haag in veel agenda’s genoteerd stond. Weer of geen weer, het is onvoorstelbaar druk tijdens de opening. De klanten genieten zichtbaar van de vers bereide pizza’s. Dit is waar Bilal en zijn team het voor doen: Blije klanten en zoveel leuke reacties, daar worden zij nou écht gelukkig van.

Ondanks dat Papa John’s al twee vestigingen in Den Haag heeft geopend afgelopen kwartaal is er vraag naar meer vestigingen. De vestigingen gaan als een speer en de inwoners van Den Haag ontvangen Papa John’s met open armen. Trotse franchisenemers, een gemotiveerd team, enthousiaste klanten en een kwalitatief goed product kan bijna niets anders betekenen dan een garantie tot succes.

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen. De franchiseorganisatie is nog op zoek naar enthousiaste franchisenemers. 

Bekijk ook