Veel kennisdeling tijdens kerstevent van Franchise+ en Koelewijn & Partners

Op donderdag 8 december jl. hebben Franchise+ en Koelewijn & Partners, gezamenlijk, een Kerstevent georganiseerd voor klanten en relaties. Onze gasten werden ontvangen op ons nieuwe kantoor in Hilversum in een warme kerstsfeer. Vanwege de grote opkomst zijn er twee bijeenkomsten gerealiseerd, een food sessie tijdens de lunch en een non-food groep in de namiddag.

Kerst Event

Franchise vakgenoten

Met franchise vakgenoten onder elkaar zijn we gaan sparren over de franchise business en de uitdagingen die voor ons liggen in 2023. We hebben geproost op het nieuwe jaar, er zijn verbindingen gelegd tussen verschillende franchiseorganisaties en we hebben elkaar kunnen inspireren met diverse inzichten. We danken iedereen voor de aanwezigheid bij dit waardevolle event en we kijken vol energie uit naar onze (verdere) samenwerking in 2023!  

Ook in het volgende jaar zullen we meerdere (netwerk)bijeenkomsten organiseren, houd daarvoor regelmatig de websites van Franchise+ en Koelewijn & Partners in de gaten voor de verdere details.

Zie voor een impressie van het Kerstevent: 

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.