“Steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij Inner Stance”

De franchiseformule Inner Stance helpt haar klanten bij het creëren van een krachtige basis, zodat de klant verantwoordelijkheid weet te nemen over zijn / haar leven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de 4B’s; Body, Being, Balance en Business. 

“Deze 4 fundamentals van je leven vormen de basis voor succes. Wij creëren resultaat. En dat start bij jouw body. Wij zijn er voor mensen met een ‘no bullshit mentaliteit’. Voor diegene die begrijpen dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Zij zijn bereid om hun grenzen te verleggen, 100% commitment te geven en hun doelen te behalen”, vertelt een woordvoerder van de formule. 

“Steeds meer ondernemers in de sportbranche besluiten zich aan te sluiten bij de formule. Alle ondernemers die zich aansluiten, leven volgens dezelfde principes en boeken direct resultaat met klanten. Maar ook blijven ze zichzelf uitdagen om als persoon en ondernemer de lat continue hoger te leggen. Alles gaat bij Inner Stance naar het volgende level, zo ook het ondernemen”, aldus de woordvoerder. Inner Stance heeft momenteel 10 vestigingen en is ook internationaal aan het uitbreiden.