De Pizzabakkers opent nieuwe zaak in Leidsche Rijn

Het centrum van Leidsche Rijn heeft er een pizzabakkerij bij! Zaterdag 8 juni vieren we de opening van De Pizzabakkers

Voor jong en oud

Aan het Brusselsplein 3, tegenover de fontein, kun je binnenkort Italiaanse houtovenpizza’s eten. De Pizzabakkers is een plek waar je met het hele gezin terechtkunt. Voor de kinderen is er speeldeeg: een stukje pizzadeeg waar ze creaties van kunnen maken. De Pizzabakkers is ook dé plek om een dagje winkelen in het centrum van Leidsche Rijn af te sluiten: met een antipasti en een glas prosecco bijvoorbeeld. Of drink een prosecco cocktail in de zon op het terras. Wil je na het werk een hapje eten of een pizza meenemen naar huis, dan kan dat ook. De Pizzabakkers is zeven dagen per week geopend. Op woensdag tot en met zondag kun je er ook terecht voor de lunch. Naast pizza staan er broodjes uit de houtoven op de lunchkaart.

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers staat bekend om zijn Italiaanse houtovenpizza’s. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden in ons land nog vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco iets voor elke dag. Kies voor een frizzante, spumante of een prosecco cocktail.

To go

Al onze producten zijn ook to go verkrijgbaar. Dus ook als je gaat picknicken in het park, thuis iets te vieren hebt, of zin hebt in een pizza op de bank, kan je ook bij ons terecht. 

No cash

De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we liever geen cash in onze restaurants. Je kunt bij ons alleen betalen met pinpas of creditcard.