Papa John’s organiseerde charity

Op 27 december organiseerde Papa John’s Nederland samen met Makro Nederland een charity voor inloophuis Makom aan de Ostadestraat te Amsterdam. 

Papa John’s Pizza en Makro Nederland vonden het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap en voor minder bedeelde rondom te feestdagen en hebben dit jaar gekozen om voor inloophuis Makom, waar daklozen terecht kunnen, het diner van woensdagavond 27 december te verzorgen. 

Over Papa John’s

Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Papa John's heeft meer dan 5.000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 3.500 in de Verenigde Staten en meer dan 1.500 verspreid onder 45 andere landen en gebieden. 

Op 18 juli 2016 is de 1e vestiging in Nederland geopend. Binnen 17 maanden zijn er 10 Papa John's vestigingen in Nederland. De pizzaketen heeft als doel om dit jaar nog meer vestigingen te openen, om zo een aantal van 30 vestigingen te bereiken eind 2018. 

Bekijk ook