Papa John’s komt naar Veldhoven!

Papa John’s opende deze maand nog een nieuwe vestiging in Den Haag, nu is Veldhoven aan de beurt. Op 8 juli a.s. opent alweer de 24e vestiging, dit keer op de Burgemeester van Hoofflaan 79 in Veldhoven. Franchisenemer Terrence Agard zal de vestiging trots en feestelijk openen.

Franchisenemer Terrence Agard

“Papa John’s is wereldwijd een grote pizzaketen. Ik vind het een mooi moment om in deze keten te stappen en mee te groeien met de organisatie. Ik ben heel enthousiast over het feit dat wij de volgende Papa John’s vestiging mogen openen op een fijne centrale locatie! We zitten in een straat dichtbij het centrum, waardoor een divers publiek een heerlijke vers gemaakte pizza bij ons kan komen eten. Wij zijn bijna klaar voor de opening, alleen nog de laatste puntjes op de i zetten voordat de deuren officieel openen.”

Papa John’s 

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 24 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.
 

Bekijk ook