Ondernemers kunnen meedoen aan een gratis ontwikkeladvies via IMK

Als onderdeel van het tweede steunpakket kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviestraject: De NL leert door regeling! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je hiervan gebruik wilt maken, moet je je snel inschrijven!

Wat is de NL leert door regeling?

Nu de economie weer op gang komt wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel ondernemers zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op veranderingen binnen de bedrijfsvoering. Om ondernemers op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden is er door de overheid geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies en scholing waardoor 50.000 ondernemers geheel gratis gebruik kunnen van deze adviestrajecten.

Over het Midden en Kleinbedrijf 

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (IMK) is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past. Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.