Ondernemer worden? Kom naar de franchisebeurs Onderneem ’t!

Je loopt waarschijnlijk al een tijdje rond met het verlangen om werk te maken van je plannen. En je wilt graag je eerste stap zetten. Waar begin je dan? Op 24 en 25 september vindt voor de 17e keer  de franchisebeurs Onderneem’ t! plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Kom op een laagdrempelige manier in contact met diverse franchiseformules, zoals Anytime Fitness, De Beren, 30ml Coffee Roasters, Specsavers en fit20. Bekijk hier alle deelnemers van de Franchisebeurs

Iets voor jou?

Of het ondernemerschap als franchisenemer iets voor je is, hangt af van jouw behoefte. Wil je vooral met ondernemen bezig zijn en minder met bijkomende zaken als administratie, boekhouding en marketing? Dan kan het een ideale manier zijn om te starten als ondernemer.

Interessante seminars en sprekers

Tevens zijn er de hele dag gratis seminars bij te wonen over bijvoorbeeld groei / marketing / merken, crowdfunding in franchise en het starten als franchisenemer. Aan het woord komen vele gastsprekers, waaronder Subway, Koelewijn & Partners en de Kamer van Koophandel. 

Gratis entreekaarten

De franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt op donderdag 24 en vrijdag 25 september 2020 plaats in Hart van Holland in Nijkerk. De franchisebeurs is gratis te bezoeken na inschrijving via de site: ikwordondernemer.nl.