Nieuwe formule komt naar Nederland: Greenberry's Coffee Co.

Coffeebar formule Greenberry’s Coffee Co. is opgericht in Charlottesville, in de Verenigde Staten, in 1992 en wordt inmiddels op 3 continenten geëxploiteerd. Nu is Europa aan de beurt. De food service formule biedt een uitgebreid assortiment, van premium kwaliteit koffie in diverse warme en koude variaties, eigen theesoorten en fruit- en smoothiedranken tot ontbijt- en lunchgerechten. 

De franchiseformule is op zoek naar een franchisepartner die zelf meerdere Greenberry’s Coffee-vestigingen wil exploiteren. Op termijn is ook het werken met subfranchisers (master franchising) mogelijk.

“De formule is consistent maar ook flexibel toepasbaar. Zo kan de franchisenemer dankzij het schaalbare menu-aanbod uitstekend inspelen op nationale en lokale omstandigheden. Om de franchisenemer hierbij te ondersteunen, gebruiken we onze ervaring met het exploiteren van coffeebars op diverse locaties en in verschillende marktomstandigheden, zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten. Naast het schaalbare menu-aanbod zijn er ook diverse exploitatie formats beschikbaar. Behalve stand-alone vestigingen zijn er in de VS ook succesvolle Greenberry’s Coffee vestigingen in bedrijven en organisaties, waaronder in het hoofdkwartier van het Rode Kruis in Washington DC en op de Universiteit van Virginia”, legt een woordvoerder namens de franchiseformule uit.