Nieuw formuleconcept Spare Rib Express

Spare Rib Express opent een Fast Casual Dining concept in Drachten. In navolging van diverse andere food-formules gaat Spare Rib Express haar franchisenemers, maar ook ‘vooral de consument’, op een meer diverse wijze bedienen.

“Zo hebben wij naast ons Takeout & Delivery en To Go Petrol formuleconcept ook een Fast Casual Dining concept ontwikkeld”, aldus commercieel manager David Pinedo. “In deze locatie voeren wij een aangepast assortiment met een totaal andere ambiance, instore dining assortiment en een compleet aangepaste routing. Zo bevat het Spare Rib Express Fast Casual Dining concept ook een wastafel. Spare Ribs blijven toch het lekkerst als je ze met je handen eet.” 

Bij het Fast Casual Dining concept gaat de consument voor een ‘quickstop quality dinner’: een één- of tweegangenmenu met flaguettes voor tijdens de lunch en in de avond ribs, burgers, kip en vismaaltijden.   

“Met de ontwikkeling van dit concept kunnen we onze bestaande en toekomstige franchisenemers nog meer mogelijkheden binnen hun verzorgingsgebied bieden. Daarnaast zijn er allerlei hybride varianten mogelijk waarbij we lunch en dining combineren inclusief bezorging. Bovendien wijst The Economist Intelligence Unit onder andere Fast Casual Dining als één van de kanalen voor de aankomende jaren en ook daar willen wij op in kunnen spelen met onze formule”, aldus Pinedo.

Bekijk ook