Mijlpaal Anytime Fitness: 100e club in de Benelux

Gisteren is in Elburg de 100e Anytime Fitnessclub in de Benelux geopend. De opening werd verricht door de burgemeester Jan Nathan Rozendal. Bij de opening waren ook de franchisenemers van eerste uur aanwezig die in de periode 2011-2012 zijn  gestart. Ook zij werden in het zonnetje gezet door master-franchisenemer Petro Hameleers die trots is op deze mijlpaal. 

“We zijn in 2011 gestart met 4 eigen vestigingen, waarna de eerste franchisevestiging in Sevenum volgde. Nu 8 acht jaar later openen we de 100e vestiging en het einde is nog niet inzicht. Doelstelling is om eind 2022 op 260 vestigingen te zitten.”  Wereldwijd is Anytime Fitness Benelux de 5e regio die de mijlpaal van 100 vestigingen bereikt. Met ruim 4500 clubs wereldwijd is Anytime Fitness de grootste fitness franchiseketen ter wereld. In Japan openen alleen al maandelijks circa 25 nieuwe clubs!

De kernwaarden van Anytime Fitness zijn verrassend persoonlijk ten opzichte van haar concurrenten. Telt een gemiddelde grote sportschool 2500 leden, een Anytime Fitnessclub telt er gemiddeld 780. Hierdoor kennen eigenaren en trainers zo goed als al hun leden. Dit zorgt voor goede persoonlijke begeleiding en gezelligheid in een niet-intimiderende omgeving. De clubs zijn goed bereikbaar en zo veelal voorzien van gratis parkeergelegenheid en daar waar concurrenten meer en meer de digitale weg inslaan en zo min mogelijk persoonlijk contact bieden is persoonlijk contact én begeleiding voor Anytime Fitness van groot belang. Begeleiding en aandacht worden erg door leden gewaardeerd. Anytime Fitness vindt het belangrijk dat haar leden terecht kunnen met vragen over hun gezondheid en de begeleiding krijgen die ze nodig hebben hun doelen te bereiken.