Midmid biedt Kosteloze noodoplossing voor online bestellen

Momenteel is het voor iedereen een onzekere tijd. Geen idee wat er allemaal nog op ons af gaat komen. Gelukkig zijn er groepen in de samenleving waarop we kunnen leunen. Zoals de gezondheidszorg en degene die voor ons eten/boodschappen zorgen.

Midmid helpt graag een handje helpen. De afgelopen dagen hebben zij veel vragen gehad over online bestellingen en bezorgen. Midmid biedt winkels die actief zijn in de voedselketen, de mogelijkheid om klanten online te laten bestellen. Hoe? Door gratis hun webshop software aan te bieden tot eind juni (of langer indien nodig).

Heb jij een winkel en verkoop je groente, fruit, noten, kaas, vlees, vis of andere levensmiddelen? Stuur dan je NAW-gegevens en je assortiment per mail naar Midmid. Zij richten dan op basis van je assortiment een kant en klare webwinkel in. Een aanpassing aan je bestaande website is niet nodig.

Met de Midmid software kun je direct aan de slag met afhalen en bezorgen van bestellingen. De webshop met jouw assortiment deel je gemakkelijk via social media.

Ben jij een verswinkel en kan Midmid je helpen?

Bel naar 0850653452 of stuur een mail naar post@midmid.nl.