Meer dan 40 deelnemers bevestigen hun deelname aan de Franchise+ Beurs

De franchisebeurs die op 31 maart en 1 april aanstaande plaatsvindt, is al een groot succes met meer dan 40 bevestigde deelnemers.

Ondernemers uit verschillende branches hebben zich aangemeld om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid om zich te presenteren aan potentiële franchisenemers.

De beurs biedt een platform voor franchisebedrijven om hun merk te laten zien, hun franchiseconcepten te presenteren en zakelijke kansen te verkennen.

De bezoekers krijgen de kans om in contact te komen met de deelnemers, informatie te verzamelen en over verschillende franchiseconcepten in gesprek te gaan. De organisatie is verheugd over het hoge aantal bevestigde deelnemers en verwacht een grote opkomst van bezoekers. Franchise+ benadrukt dat deze beurs een unieke kans biedt voor ondernemers om hun franchise-ambities waar te maken.

De franchisebeurs vindt plaats van op 31 maart en 1 april in het van der Valk Hotel Schiphol aan de rijksweg A4 en is gratis toegankelijk voor het publiek. Klik hier voor meer informatie over de franchisebeurs en de lijst met bevestigde deelnemers. Vraag hieronder direct je gratis toegangskaarten aan en bereid je voor op een dag vol nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen!

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.