McDelivery nu ook in Leiden

McDonald’s introduceerde gisteren McDelivery in Leiden. Dit is de 10e plaats in Nederland waar de service beschikbaar is. 

Walther Jacobs, franchisenemer van onder andere McDonald’s restaurant Leiden Donkersteeg, is verheugd met de lancering van de nieuwe service: “McDelivery is een geweldige nieuwe stap voor ons. Vanaf nu kunnen we de Leidenaren niet alleen in onze restaurants, maar ook bij hen thuis, in het Van der Werfpark of waar ze maar willen blij maken met heerlijke McDonald’s producten. We hebben al flink kunnen oefenen bij andere McDonald’s restaurants, dus het team is er helemaal klaar voor!” 

“McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan, op basis waarvan we onze dienst steeds verder kunnen optimaliseren en voor nog meer gasten toegankelijk kunnen maken. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “De introductie van McDelivery in Leiden is een volgende mijlpaal in het succes van deze service, die we uiteindelijk beschikbaar willen maken in alle Nederlandse steden met meer dan 100.000 inwoners.” 

Bekijk ook