Lafayette Mittelstand Capital neemt ACISO Fitness & Health GmbH over

De ontwikkelingen in de Duitse fitness- en gezondheidsindustrie gaan in 2022 voortvarend van start. Zoals op korte termijn aangekondigd, neemt Lafayette Mittelstand Capital met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2022 ACISO Fitness & Health GmbH over van de Genossenschaft Migros Zürich.

Het in Luxemburg gevestigde private-equityfonds ontwikkelt gespecialiseerde, middelgrote ondernemingen in Duitstalige landen. Lafayette kon in het verleden waardevolle ervaring opdoen met haar meerderheidsverwerving en de daaropvolgende succesvolle verdere ontwikkeling van de Berlijnse fitnessclubs van de ELIXIA Group en is daarmee een financiële investeerder die de specifieke kenmerken van de fitnesssector goed kent en begrijpt.

Lafayette bevestigt de doelstellingen van ACISO Fitness &Health GmbH om de drie bestaande bedrijfsonderdelen Consulting, Franchise en ELEMENTS duurzaam en winstgevend verder te ontwikkelen. ACISO is ervan overtuigd dat uit de dialoog met de nieuwe aandeelhouder tal van nieuwe impulsen zullen voortvloeien. (Binnenkort meer)
 

Bekijk ook