Kaldi viert 20-jarig bestaan

Precies 20 jaar geleden startte Hans Tietema met zijn koffiespeciaalzaak in Zwolle. Tegenwoordig is Hans eigenaar van Kaldi, een landelijke koffieketen, die zelfs over de grenzen vestigingen heeft. Dit jubileum heeft hij met alle franchisenemers gevierd in Milaan.

Hans was in die tijd zijn tijd ver vooruit; hij zag toen al dat de individuele beleving van koffie en thee steeds belangrijker werd. Hij zegde zijn baan op en werkte de Kaldi-formule uit en startte met zijn eerste zaak.

Al in 2000 wist Hans dat hij Kaldi landelijk wilde laten groeien. Door veel lef, hard werken en een heldere visie breidde Kaldi zich steeds verder uit. Kaldi heeft nu zo'n 30 vestigingen in de voornamelijk grote steden. Tevens heeft Kaldi diverse Kaldi Mobiel piaggio's die koffie schenken op feesten en partijen.

Buitenland

Hans ziet de toekomst positief in. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat ze een kwalitatief goede koffie drinken en dat is goed voor Kaldi. Kaldi heeft zich inmiddels gevestigd in Denemarken en richt zich momenteel op Saudi-Arabië.