Hubo opent eerste Stadswinkel in NL

Franchiseformule Hubo slaat met de stadswinkel een nieuwe weg in. Het uitgangspunt blijft uiteraard hetzelfde #Hubohelpt: hulp bij meten, maken en monteren. Service op de eerste plaats! Echter zijn de inrichting van de winkel en het assortiment volledig afgestemd op de behoeftes van consumenten wonend in de stad. Als eyecatcher staat er straks een mooie kluskar voor de deur en in de winkel vinden consumenten assortimenten met onder andere de focus op langer thuis wonen en veilig wonen. 

Hubo Rotterdam-Kralingen

De eerste Hubo Stadswinkel staat in Rotterdam-Kralingen en is van ondernemer Ton den Toom. Het is geen nieuwe winkel, de winkel bestaat namelijk al 48 jaar! Echter is de winkel nu volledig omgebouwd volgens het Hubo Stadswinkel concept. Zowel de basis van de winkel als de ervaring van de ondernemer bleken een perfecte match om juist in die winkel het Hubo Stadswinkel concept als eerste te implementeren. 
 
Ton heeft ook een Hubo winkel in Rotterdam-Ommoord en leidt een echt familiebedrijf. De winkel in Rotterdam-Ommoord wordt geleid door Ton's oudste zoon. Zijn dochter staat in de Hubo Stadswinkel in Rotterdam-Kralingen, Ton's vader (80+) heeft tijdens de verbouwing van de winkel zijn vakmanschap laten zien door flink mee te klussen.

Over Hubo

Met 190 winkels, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.