Geslaagde inspiratiedag voor 150 franchisegevers

Afgelopen donderdag vond het Franchise+ Event plaats. De door Franchise+ georganiseerde inspiratiedag voor franchisegevers trok 150 deelnemers.

In het sfeervolle complex De Kooi in Bunschoten kregen zij een gevarieerd programma aangeboden. Zo vertelde Bart van den Nieuwenhof, CEO van La Place, hoe deze restaurantformule momenteel van lokale held een wereldspeler aan het worden is. Onder meer dankzij ‘duurzaamheid als voorwaarde’ en een nieuwe eigenaar (Jumbo) die ruim baan geeft om te ondernemen.

Workshops

De franchisegevers konden hierna een workshop naar keuze bezoeken. Sommigen lieten zich op creatieve wijze bijpraten over omnichannel, anderen over alternatieve financieringsvormen of hoe te excelleren in 2018. 

In de tweede sessie kwamen ‘instore marketing door muziek, beeld en geur’, meer rendement dankzij planning en local online advertising aan bod. Voorafgaand aan de afsluitende borrel werden de ins en outs van het overlegmodel bij Bakker Bart gedeeld. Anderen kozen voor de kwestie of pensioen tot de zorgplicht van franchisegevers behoort of tips hoe je van je medewerkers fan van merk en werk maakt. 

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.