Franchisegevers inspireren elkaar op 3e Franchise+ Event

Informatieve en prikkelende sessies bijwonen, aandachtig luisteren naar een inspirerende best practice en tijdens de pauzes en de borrel na afloop netwerken met andere franchisegevers. Zo vulden bijna 150 Nederlandse franchisegevers hun middag op 21 november tijdens het 3e Franchise+ Event in de zalen van De Kooi in Bunschoten-Spakenburg. 

Lijfspreuk

Petro Hameleers vertelde hoe hij als master-franchisegever binnen 8 jaar 100 vestigingen van Anytime Fitness in de Benelux opende. Hij had duidelijk een vooruitziende blik, geloofde in het concept en liet zich in de beginfase van het franchiseavontuur door deskundigen adviseren.

Oprechte aandacht voor de franchisenemers acht hij cruciaal. “Ga met mensen om zoals jij wilt dat ze met jou omgaan, indien de rollen omgedraaid zouden zijn”, is een lijfspreuk van hem. 

Vervolgens vonden er 9 sessies over onderwerpen als lokale marketing, een modern conditiestelsel, data-analyse en vestigingsbeleid plaats. Deze sessies gaven genoeg stof tot napraten en het uitwisselen van tips voor franchisesucces.

Bekijk hier de terugblik op het Franchise+ Event