Franchiseformule Hulp Waar Nodig viert feest!

Er was afgelopen maand een klein feestje bij de zorgformule Hulp Waar Nodig. Hulp Waar Nodig bestaat 5 jaar!1 april 2016 was de officiële startdatum van Hulp Waar Nodig.

Esther en Karin zijn vijf jaar geleden Hulp Waar Nodig begonnen aan de keukentafel. De reden? Na jarenlang mantelzorger te zijn geweest voor hun moeder vonden zij dat er meer betaalbare en vooral praktische hulp moest komen, vooral voor ouderen en mantelzorgers. Hun doel? Betrouwbare, betaalbare en persoonlijke hulp aanbieden. Met trots kunnen ze zeggen dat dat gelukt is!

Door Corona was het niet mogelijk om hun 5-jarige jubileum met de klanten te vieren. Maar Esther en Karin zijn praktisch, dus hebben ze iets anders leuks bedacht. Voor iedere klant een zonnige kaart met Zonnebloemzaadjes om samen een bloeiende toekomst tegemoet te gaan! Van de klanten hebben ze hier superleuke reacties opgehad.

Groei voor zorgformule Hulp Waar Nodig

Na vijf jaar houdt het natuurlijk niet op voor Hulp Waar Nodig. Integendeel! Begin dit jaar is de vestiging Arnhem gestart en de vestigingen Zevenaar - Lingewaard en Ede - Veenendaal zitten eraan te komen! Esther en Karin, de franchisenemers en alle hulpen zullen zich ook in de toekomst met plezier en liefde inzetten voor de klanten van Hulp Waar Nodig!

Franchisegevers Karin en Esther van franchiseformule hulp waar nodig