Franchise+ Event in volle gang

Donderdag vindt het Franchise+ Event, de jaarlijkse inspiratiedag voor franchisegevers, plaats. Het Event, waarvoor 180 aanmeldingen zijn, gaat van start met een presentatie van Bart van den Nieuwenhof, CEO van La Place. Vervolgens kunnen de franchisegevers hun keuze maken uit 9 onderwerpen om 3 sessies bij te wonen. 

De onderwerpen in deze sessies zijn onder andere: "Financiering: Welke 10 alternatieve vormen van financiering zijn er", "Meer rendement voor je franchiseorganisatie" en "Fan-ergize Your Enterprise. Hoe maak je van je medewerkers fan van merk en werk en wat levert dat op!"

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel op de Franchise+ marktplaats en na afloop krijgen de bezoekers een persoonlijk cadeau en de successpecial van Franchise+ vakblad mee naar huis.

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.