Finalit komt naar Nederland

De Oostenrijkse onderneming Finalit wil haar activiteiten uitbreiden naar Nederland. Finalit is een familiebedrijf dat sinds 1997 actief is in het verzorgen, beschermen en renoveren van steen- en tegeloppervlakken. Zij biedt (zelf ontwikkelde) producten voor basisreiniging, speciale reiniging, impregnatie en zorg, evenals de bijbehorende diensten, zowel in particuliere als openbare ruimtes.

Enkele van de meest prestigieuze projecten die door Finalit werden uitgevoerd zijn de piramides Saqqara en Cheops in Egypte, de Princess Diana Memorial Fountain in Hyde Park, Londen en de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Dresden. “Wij zijn ervan overtuigd dat de formule in Nederland succesvol zal zijn”, aldus Margit Leidinger, oprichter en CEO van Finalit. “Wij hebben Franchise Match daarom gevraagd ons te ondersteunen bij onze zoektocht naar een master franchisenemer.”

“Finalit biedt een unieke lijn milieuvriendelijke producten en kent weinig concurrentie. Met een relatief lage investering kunnen door de juiste kandidaat interessante opbrengsten worden gerealiseerd”, zegt Nick van Meurs van Franchise Match.

Bekijk ook