Family Saendelft is geopend

Afgelopen donderdag openden Yan en Sabrina de deuren van Family Saendelft. Het oude De Saen is daarmee volledig verbouwd naar deze franchiseformule. 

“De Saen bestaat sinds 2010 en specialiseert zich in zowel producten typerend voor het eethuis als de Chinese keuken. Ze brengen het beste van beide werelden samen en verzorgen salades en burgers volgens Family-stijl en behouden hun Chinese afhaal”, vertelt een woordvoerder namens de formule. 

Wanneer Yan wordt gevraagd naar zijn specialiteiten, verwijst hij dan ook direct naar zijn Chinese gerechten: “Wij zijn een cafetaria en Chinese afhaal ineen. De Chinese gerechten zijn bij ons dan ook echt lekker, omdat we een traditionele Chinese keuken hebben. Dit is gewoon goed eten.”

“Bij ons in de wijk zijn wij als een familie van elkaar”, vertelt Yan lachend. “Family past dus heel goed.”

Geïnspireerd door Foodmaster-franchisenemer

Ondernemer Yan kwam via een andere franchisenemer terecht bij de Family-formule. Meneer Lao van Foodmaster King Lao informeerde Yan waarna hij contact kreeg met het formulehuis FHC Formulebeheer. 

Yan en Sabrina zijn geen vreemden van Family. Al eerder hadden ze een Family in Heerhugowaard. Family Heerhugowaard werd doorgezet naar een andere ondernemer, maar nu is Yan toch teruggekomen bij de formule.

Bekijk ook