“Enthousiasme is een goede start!”

Straetus Incasso franchisenemer Edwin Rietberg heeft op 1 oktober zijn 2e vestiging van Straetus geopend. Hij had sinds maart 2017 een vestiging in Zwolle en is nu van start gegaan in Lelystad. Op de vraag waarom Edwin van start is gegaan in Lelystad, antwoordt hij: “Er is veel vraag uit de regio Lelystad vanuit verschillende netwerken. En er zijn veel kansen in de regio om er een succes van te maken.”

“Je krijgt binnen deze formule veel kansen om je door te ontwikkelen als franchisenemer. Dit in de vorm van trainingen, maar ook daagt de franchisegever je uit om scherpe doelen te stellen en te behalen. Middels evaluatie momenten worden deze structureel besproken”, vertelt de 35-jarige franchisenemer over zijn ervaringen bij Straetus.

“Op korte termijn wil ik van de vestiging Lelystad een stabiele vestiging maken net als de vestiging Zwolle. Uiteraard moet de groei van de vestiging Zwolle gestaag doorgaan. Voor de lange termijn heb ik genoeg plannen maar deze hou ik voorlopig voor mij zelf”, reageert Edwin als gevraagd wordt naar zijn toekomstplannen. 

Edwin heeft nog een tip voor startende franchisenemers en voor franchisenemers die erover nadenken om meerdere vestigingen te openen: “Enthousiasme is een goede start!”
 

Bekijk ook