Drie franchiseformules ontvangen erkenning van de Nederlandse Franchise Vereniging

I-KOOK/KeukenCoach, Hovingh & Partners en Ambiance zijn erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de drie franchiseformules bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting, het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over de merken I-KOOK en KeukenCoach

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk. Inmiddels zijn er 27 winkels die met succes draaien. Voor meer informatie: www.i-kook.nl KeukenCoach brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. Dit concept richt zich op klanten die goed weten wat ze voor ogen hebben en gericht zijn op A-merken. De klanten van KeukenCoach willen geadviseerd worden door experts met vergaande vakkennis. KeukenCoach heeft Inmiddels 3 vestigingen.

Over Hovingh & Partners

Hovingh & Partners helpt mensen en organisaties bij het behalen van uitzonderlijke verkoop- en onderhandelresultaten. Met een sterke nadruk op het begrijpen van persoonlijkheidsstijlen en managementcoaching. Op basis van 's werelds meest effectieve methoden, overgebracht door ervaren consultants, realiseren we meetbare groei en sterke resultaatverbetering.

Over Ambiance

Met 39 vestigingen is Ambiance de grootste zonweringspecialist van Nederland. Bij Ambiance vindt men een ruim assortiment binnen- en buitenzonwering die worden geleverd onder eigen -en gerenommeerde merken. Maatwerk en kwaliteit staat hierbij voorop. Overal biedt Ambiance de zekerheid van vakmensen die meedenken en de klant voorziet van een verrassend productadvies.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

NFV
Bekijk ook

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.