Contactloze levering bij Papa John’s

Bij Papa John’s Nederland is de gezondheid en veiligheid van de klanten, het team en de lokale gemeenschappen altijd topprioriteit. Er wordt hard  gewerkt om ervoor te zorgen dat elke dag de hoogste normen worden nageleefd. Vooral in deze onzekere tijden. Daarom is er binnen Papa John’s Nederland aanvullende maatregelen genomen om de reeds bestaande procedures te verbeteren.

Klanten kunnen nu kiezen voor ‘Contactloze levering’. Dit is om nog meer gemoedsrust te creëren voor zowel klant als medewerkers. Deze dienst brengt geen extra kosten met zich mee en kan gewoon worden geselecteerd in het orderproces. De bezorger belt dan bij aankomst en spreekt een afleverlocatie met de klant af. Hij blijft op twee meter afstand zodat de klant de bestelling veilig kan ophalen. Om ervoor te zorgen dat de bezorging echt contactloos is, worden er geen contante betalingen geaccepteerd. 

Papa John’s houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Zo kunnen zij de allerbeste maatregelen treffen om de klant en gemeenschappen van dienst te zijn. Expliciet degenen die onvermoeibaar werken om iedereen gezond te houden.

Bekijk ook