Boris van der Ham nieuwe voorzitter NFV

Afgelopen dinsdag is tijdens de Algemene Ledenvergadering Boris van der Ham officieel benoemd tot voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Deze benoeming is onderdeel van de nieuwe koers die de vereniging inslaat. 

Het financieel perspectief van de NFV bij ongewijzigd beleid was niet rooskleurig en voldoende aanleiding voor het nieuwe bestuur om de vereniging te reorganiseren en opnieuw in te richten. De opkomst voor een ALV was in jaren niet zo hoog. De middag werd geopend door Willem Spierenburg (vicevoorzitter) en hij presenteerde de nieuwe strategie, visie en inrichting van de vereniging. Aansluitend werd ook de volledige rebranding uit de doeken gedaan, waarbij een verandering van de huisstijl niet kon ontbreken. De leden hebben bijna unaniem vóór gestemd op deze plannen en daarmee slaat de verenging de nieuwe koers in onder leiding van Boris van der Ham.

“Dit alles zal leiden tot een grote verandering in het creëren van waarde voor bestaande en potentiële leden van de vereniging. De NFV is en blijft de belangenbehartiger van alle aangesloten franchisegevers en een serieuze gesprekspartner voor onder andere de politiek en media”, vertelt een woordvoerder namens de NFV. Vanaf januari 2018 voert de NFV al haar activiteiten uit vanuit een nieuwe locatie in Hoevelaken.

NFV

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.