Bailine viert dit jaar haar 50e jubileum

Precies 50 jaar geleden kreeg de Noor Kurt Bai het idee om een systeem te ontwikkelen waarmee het mogelijk zou worden om gewicht te verliezen zonder inspanning.

Kurt Bai werd geïnspireerd door bestaande elektronische spierstimulators die destijds waren ontwikkeld voor ruimtevaartprogramma’s. Het doel? Alle vrouwen de mogelijkheid te geven om fit te worden, ongeacht de mobiliteit of leeftijd.
“In 50 jaar tijd is Bailine uitgegroeid tot een enorm succes waardoor duizenden vrouwen hun doel(en) hebben kunnen realiseren! Niet alleen op het gebied van figuurvorming, maar ook op het gebied van pijnbestrijding heeft Bailine veel mooie resultaten laten zien, waardoor de kwaliteit van leven bij bijvoorbeeld chronische pijn een stuk aangenamer is”, vertelt een woordvoerder namens de formule.

Anno 2018 draait het binnen Bailine niet meer alleen om de elektro-training. Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker. Krachttraining is ook een belangrijk onderdeel. Al onze bouwstenen dragen daaraan bij”, aldus de woordvoerder.

De Bailine franchisenemers zijn specialisten op meerdere vakgebieden, naast vrouwen worden er ook per 2018 mannen behandeld.

Bekijk ook