70e vestiging voor KFC in Nederland

EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, opent maandag 9 december in aanwezigheid van de wethouder en andere genodigden het KFC restaurant in Goes op het foodcourt afslag Goes-Zuid van rijksweg A58. 

KFC Goes vormt naast het KFC-restaurant in Middelburg de tweede locatie in Zeeland. ‘’De vestiging in Goes betreft een interessant marktgebied, gelegen langs de snelweg, naast andere food-aanbieders en in het seizoen de gigantische aantrekkingskracht van het toerisme’’, licht commercial manager Joris Janvier toe. 

De opening van de vestiging in Goes is extra feestelijk aangezien dit de 70e vestiging van de fastfoodketen in Nederland betreft. KFC Goes is gelegen op het Foodcourt Goes aan de Hudsonweg, het restaurant beschikt over een drive-thru en heeft een oppervlakte van 360m2. 

Over KFC 

KFC staat vooral bekend om haar Original Recipe chicken. Een geheim recept van 11 geheime kruiden en specerijen daterend uit 1939, uitgevonden door Colonel Sanders. KFC bezit momenteel 23.000 restaurants verspreid over 135 landen en regio’s wereldwijd. Dagelijks komen er zo’n 12 miljoen klanten over de vloer.

Over EG Group 

EG Group is opgericht in 2001. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King. 

Bekijk ook